Ismerjük meg a vidéket, ahol élünk!

Hazai felfedező

Hazai felfedező

Kalandra fel!

2020. augusztus 01. - Borsi Balázs

Sziasztok! Elhatároztuk, blogot indítunk annak érdekében, hogy összegezni tudjuk tapasztalatainkat. Sokat megyünk, sokfelé járunk, megannyit tapasztalunk, és mi ezt a tapasztalatot szeretnénk átadni nektek.

2020_07_04_padis_varaso_ret-22.jpg

Főleg kis hazánkban, Biharországban, de Erdély számos vidékén és a Kárpátokban barangolunk, így innen születik majd a legtöbb bejegyzés, de ha távolabbra is merészkedünk, arról ugyanúgy beszámolunk majd.

Ez a blog nem egy turisztikai szakmai útmutató, nem is kíván az lenni, nem akarunk olyan frázisokat ismételgetni, amiket a PR-cégek ötlöttek ki a látogatók elcsábítására. Mi csak ajánlani akarunk ezt-azt, amit megtaláltunk, bejártunk, felfedeztünk, de ami a legfontosabb: megtapasztaltunk.

A szépet és a jót éppúgy le fogjuk írni, illetve meg fogjuk mutatni, mint a rosszat. Nem leszünk túl kritikusak, de nem akarunk szemet hunyni semmi felett.

Az a célunk, hogy rövid és hasznos tippeket adjunk azoknak, akik kimozdulnának a négy fal közül, hogy felhívjuk a figyelmet a felfedezésre váró kincsekre, amelyek körülvesznek mindannyiunkat.

Meggyőződésünk, hogy sok hasznos infót találtok majd ezen az oldalon.

Kövessetek és keressetek bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazaifelfedezo.blog.hu/api/trackback/id/tr2416099434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása